Varza cu ciolan afumat

de Bucataria_Portocalie in Porc, 8 Feb 2010 | 9686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza murata tocata marunt
  • 1 ciolan afumat
  • 2 cepe tocate marunt
  • cateva jumari (optional)
  • 100 gr suc rosii
  • piper, sare, o foaie mica dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Punem ceapa la calit in putin ulei. Luam cat putem din carnea de pe ciolan si o taiem bucati mari. Cand s-a rumenit ceapa, adaugam carnea si jumarile. Acoperim si lasam 10 min. Adaugam apoi varza tocata marunt si acoperim cu apa. Eu de data asta nu am gasit ciolan dezosat asa ca am pus si osul impreuna cu varza. Punem  piperul, foaia de dafin, acoperim si dam la cuptor pentru 2 ore la foc mic. Aproape de sfarsit cand a scazut  apa, adaugam sucul de rosii si mai lasam la cuptor o jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj